Catering Hardegarijp

Ben jij op zoek naar een cateraar in (de buurt van) Hardegarijp? Lees dan snel verder wat wij voor jou kunnen betekenen, van uitgebreide catering tot BBQ en een high tea: alles is mogelijk. Ook lees je hoe je kunt bestellen en alles over een offerte aanvragen! Weet je dat je zelfs een catering van luxe hapjes bij ons kunt bestellen? Voor iedere gelegenheid bieden wij een catering op maat in Hardegarijp en omgeving.

Welkom op onze website

The Foodtrailer, catering Hardegarijp, is een multifunctionele rollende keuken en biedt professionele en originele catering op iedere gewenste locatie in Hardegarijp en omgeving! Voor alle soorten catering in 2021 bent u bij ons aan het juiste adres.

Wie zijn wij?

Wij zijn Peter en Tessa! Peter heeft als kok gewerkt in binnen- als buitenland. In 2018 heeft hij van zijn passie weer nieuw leven ingeblazen met een eigen Foodtrailer, waar we anno 2021 lekker eten verzorgen in elke plaats in de omgeving van Hardegarijp. Met The Foodtrailer staan we weer tussen de gasten én gaan we terug naar de basis van eerlijke, verse en herkenbare producten. Zoals wij het graag zien, met onze top gerechten uit eigen streek en buurt. Dit voor de nationale en internationale keuken!

Tessa is ook in de Horeca opgegroeid. Haar ouders runde verschillende eigen horecabedrijven en naar haar afstuderen als Gastvrouw op de Hotelschool heeft ze in diverse hotels en restaurants gewerkt. Ze is een gastvrouw die u en de gast vooropstelt. Uw feest of evenement in 2021 wordt tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd.

Wij regelen de catering voor iedere gelegenheid voor je met onze top Foodtrailer! Vraag hier direct een offerte aan.

Catering Hardegarijp, wat hebben we te bieden?

Op zoek naar een goed en veelzijdig cateringbedrijf? The Foodtrailer verzorgt in evenementstijl elke catering die je kan bedenken. Wij verzorgen bijvoorbeeld een ontbijt die u zelf kunt samenstellen tot een luxe BBQ. Maar ook uitgebreide buffetten of andere evenementen zoals een high tea.

Een feest met een kleine groep tot grote groepen, privé of zakelijk, van picknick tot buffetten: voor elk moment van de dag en gelegenheid verzorgt The Foodtrailer graag de catering. Dit altijd op elke gewenste plaats of locatie. Alles is mogelijk. Heeft u een BBQ aan huis besteld? Wist u dat we ook alle overige zaken als de aankleding voor u kunnen regelen en opzetten? Vraag naar de mogelijkheden.

Heeft u interesse in de The Foodtrailer? Voor het verzorgen van catering aan huis of bedrijf bent u bij ons in goede handen. Mail ons en wij nemen contact met u op, ook kunt u hier een offerte aanvragen. Kijk ook eens verder rond op onze website voor meer catering inspiratie.

Hieronder een selectie van ons assortiment die we als cateraar op locatie aanbieden.

Ontbijt

Voor het verzorgen van het ontbijt bent u ook bij ons aan het juiste adres. Aan het ontbijt besteden we veel aandacht, het is namelijk een van de belangrijkste maaltijden van de dag.

We doen dit voor speciale gelegenheden zoals Moederdag, Vaderdag, op verjaardagen maar ook bij een bruiloft of de dag na de feestdag. Zorg er alleen voor dat u op tijd besteld, alles is dan mogelijk. Allergie of speciale dieetwensen zijn ook geen enkel probleem voor ons.

Lunch

Een lunch met heerlijk huisgemaakte producten, zoals versgebakken broodjes, warme snacks, en homemade smoothies. Wij verzorgen bij deze lunch bijvoorbeeld ook broodjes met warm vlees, we serveren hierbij onze zelfgemaakte BBQ-saus en kleurrijke koolsalade. Alles is mogelijk bij deze vorm van catering in de plaats Hardegarijp en omgeving!

Brunch

Of ga eens lekker brunchen. Een brunch is een combinatie van een ontbijt en lunch. De brunch is uitermate geschikt voor groepen maar is ook te verkrijgen in een kleinere huiselijke vorm. Heerlijk met huisgemaakte producten, versgebakken brood en boerendrankjes. We maken ook hapjes met biologische kaas van de plaatselijke markt. De brunch stellen wij altijd in overleg met u samen, zelfs een BBQ behoort tot de mogelijkheden.

High Tea

Wat dacht u van een mooi High Tea buffet op locatie of aan huis? Compleet met lekkere hapjes gecombineerd met gerechten van vlees en vis. Wij bieden een breed assortiment aan waaruit je kan kiezen. Vraag naar het assortiment waaruit u kunt kiezen. Zoals wat koud en warm geserveerd kan worden en naar de verschillende smaken die we bieden. Alles maken we zoveel mogelijk zelf en de smaken zijn echt top!

Via deze link kun je direct uw bestelling plaatsen, snel direct online een offerte aanvragen of uw vraag stellen. We helpen u graag.

Diner buffetten

We kunnen voor jou ook het diner serveren, in de vorm van een buffet of BBQ. Bijvoorbeeld een Frysk buffet of een Hollandse rijsttafel in buffet vorm. Maar wat dacht je van een stoere BBQ? Die is echt top! Onze catering is te bestellen ongeacht de hoeveelheid personen of gasten. Uw bestelling wordt compleet verzorgd en wordt geheel naar smaak samengesteld.

Wij bieden buffetten aan in de omgeving van Hardegarijp.

Luxe Hapjes

Wil jij jouw gasten in 2021 verrassen met onze eigen heerlijke gerechten in de vorm van diverse luxe (BBQ) hapjes? Perfect op smaak gebracht en zowel vlees, vis als vegetarisch? Bestel dan onze luxe hapjes box voor thuis!

Overige gelegenheden

Houd u van goed eten, ongeacht hoeveel personen, feest of gelegenheid? Een BBQ of een uitgebreid buffet? Neem dan contact met ons op, wij zijn uw cateraar in 2021! Neem online contact met ons op via onze website of e mailadres welke onderaan deze pagina staat.

Verhuur en Evenementen Catering Hardegarijp

Denkt u aan Foodtruck huren? Onze Foodtrailer is dan mogelijk een uitstekende optie. Onze trailer is multifunctioneel inzetbaar en te huur voor o.a. evenementen.

Verhuur

Informeer dan de voorwaarde voor verhuur. Ook het huren van een BBQ hoort per januari 2021 tot de mogelijkheden.

Evenementen

Wil u op locatie een evenement organiseren? Catering Hardegarijp zorgt ervoor dat alles geheel aangekleed is in stijl van het gewenste thema. Informeer naar de mogelijkheden per 2021 hoe wij hierbij kunnen helpen.

Onze gembershots!

Onze gembershot wordt gemaakt van biologische gember en biologische kurkuma. Deze zijn heel gezond en stelt u in staat om uw lichaam een extra boost te geven. Deze kunnen ook bij elk buffet geserveerd worden.

Contact

Ben je op zoek naar goed eten in de vorm van catering aan huis? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op! Dat kan via het contactformulier op deze website of via het e mailadres: INFO@THEFOODTRAILER.NL.

Graag gaan we met u in gesprek om alle wensen in kaart te brengen zodat we uw catering in Hardegarijp (en omgeving) helemaal op maat kunnen aanbieden.

Wilt u direct bestellen? Dat kan ook via het e-mailadres hierboven. We zien uw aanvraag graag tegemoet.