Catering

The Foodtrailer verzorgt graag voor u de catering van uw evenement zowel privé als zakelijk. Voor elk moment van de dag kunnen wij voor u een catering verzorgen.

The Foodtrailer is niet beperkt in “FOOD” maar is ook in te richten voor “DRINKS”.  Denk hierbij aan een “Gin&Tonic” bar” of een “Champagnebar”.  En wilt u helemaal uitpakken dan draaien wij onze hand niet om voor de combinatie “FOOD” en “DRINKS”.

 

Om u een idee te geven waar The Foodtrailer voor staat hebben wij een paar mogelijkheden op een rijtje gezet;

Het ontbijt is één van de, dan wel niet, de belangrijkste maaltijd van de dag. The Foodtrailer verzorgt voor elke gelegenheid een vers en gezond ontbijt zodat u vol energie de dag doorgaat. Informeer naar de mogelijkheden!

 

The Foodtrailer verzorgt de lunch op locatie maar kunnen ook lunchpakketten samenstellen en deze bezorgen. De lunch kan verzorgt worden voor elke gelegenheid.

 

Van een eenvoudige “WALK & LUNCH” tot een uitgebreide luxere boerenlunch. De lunch kan ook in overleg samen worden gesteld .

 

De broodjes worden versgebakken en goed belegd met kwaliteit producten. Er is ruime keuze uit diverse harde en zacht gebakken broodjes, warme hapjes, huisgemaakte soep, smoothies van fruit en / of groente, handfruit, melkproducten, koffie en thee. Elke lunch is niet standaard maar naar de gast gericht.

Een brunch is een combinatie van ontbijt en lunch. De brunch is uitermate geschikt voor grotere groepen. Wij kunnen de brunch in buffet aanbieden of gezellig aan tafel. De brunch stellen wij in overleg met samen. Hierbij houden wij rekening met het seizoen in de gerechten en de sfeer in de thema.

Een high tea is een feest voor elke gelegenheid. Bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest, babyshower of voor een gezellige vriendinnendag. Een high tea bestaat uit verschillende zoete en hartige gerechtjes. Uiteraard wordt bij de high tea thee geserveerd.

 

Naast de thee kan er ook koffie geserveerd worden. Wilt u de high tea feestelijk maken dan kunt u beginnen champagne of prosecco. De high tea kan met producten van het seizoen opgebouwd worden.

The Foodtrailer kan voor u voor een buffet verzorgen. Denk hierbij aan streek, nationaal of aan de internationale keuken.

 

Bijvoorbeeld een Frysk buffet of een Hollandse rijsttafel. Internationaal kunt u denken aan een Italiaans, Indonesische, Surinaams, Antilliaans of Pakistaans buffet.

 

Heeft u nog een suggestie? Laat het ons weten! Dan gaan we graag met u samen hierover brainstormen.

Andere gelegenheden die The Foodtrailer kan verzorgen zijn

 

  • een babyshower
  • een bruiloft
  • een jubileum
  • zakelijke presentaties
  • een bedrijfsopening of open dagen
  • kerst- en nieuwjaarsborrel
  • koek & zopie
  • late night snack op een bruiloft