Catering

The Foodtrailer verzorgt in evenementstijl elke catering die u kunt bedenken. Dit doen wij voor u privé maar ook zakelijk. Onze foodtrailer is een pronkstuk die wij graag mee willen nemen.

 

Wij verzorgen voor u het ontbijt waarbij de standaard niet eenvoudig genoemd mag worden. Wij verzorgen een kwalitatief ontbijt die u zelf kunt samenstellen tot een luxe ontbijt. Dit geldt ook voor onze brunch, lunch of andere feestelijkheden zoals high tea.

 

Van kleine groepen tot grote groepen, privé of zakelijk, van picknick tot buffetten. Voor elk moment van de dag verzorgen wij voor u de catering.

 

The Foodtrailer is niet beperkt in “FOOD” maar is ook in te richten voor “DRINKS”.  Denk hierbij aan bijvoorbeeld een “Gin&Tonic” bar” of een “Champagnebar”.  En wilt u helemaal uitpakken dan draaien wij onze hand niet om voor de combinatie “FOOD” en “DRINKS”.

 

 

Heeft u interesse in Catering Leeuwarden van The Foodtrailer voor het verzorgen van uw catering? Mail ons en wij nemen contact met u op.

Catering Ontbijt

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Wij verzorgen voor deze gelegenheid een vers en gezond ontbijt zodat u vol energie de dag doorgaat.

 

Voor zowel prive of zakelijk maken wij naar uw wens een ontbijt of ontbijtbuffet! Denk aan een geboorteontbijt, themaontbijt, familieontbijt, ontbijtbuffet, een vegan of vegetarisch ontbijt, bedrijfsontbijt, ontbijt tijdens een vergadering maar ook tijdens feestdagen als pasen, hemelvaartsdag of kerstdagen. Speciale gelegenheden als moederdag, vaderdag, op verjaardagen of een bruiloft next day.

 

Verras uw geliefden, collega’s, werknemers of een zakenrelatie met een ontbijt van The Foodtrailer. Wij staan voor hoge kwaliteit in service maar vooral in onze producten. The Foodtrailer regelt voor elke gelegenheid het perfecte ontbijt.

 

Speciale wensen of allergieën? Wij denken niet in problemen, wij denken in oplossingen. Informeer naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden!

Catering Lunch

The Foodtrailer verzorgt voor u een lunch of lunchbuffet.  Een lunch met heerlijk huisgemaakte producten, vers gebakken broodjes, warme snacks, homemade smoothies, ambachtelijke boerendrankjes, kaas van de biologische markt, heerlijke vleeswaren waaronder rollade van de zelfslachtende slager en nog veel meer. Een heerlijk broodje warm vlees met eigengemaakte BBQ saus en kleurrijke koolsalade behoort ook tot een mogelijkheid.

 

Wij verzorgen de zakelijke lunch maar ook privé lunch. In buffet maar ook met lunchpakketten. Van een “WALK & LUNCH” , een soepbuffet tot een uitgebreide luxere boerenlunch.

 

 

U gaat online vergaderen met teams, zoom of skype! en u wilt online lunchen? Wij bezorgen uw lunch aan huis. Vraag wel naar onze speciale voorwaarden.

 

Alles wordt gemaakt in overeenstemming met u. Ook is er mogelijkheid om een gepersonaliseerde lunchpakket te verzorgen. En laat ons weten als u onze mooie foodtrailer op locatie wilt hebben om alles extra cachet te geven.

Brunch Catering

Wilt u niet uw ontbijt én niet uw lunch missen, ga dan lekker brunchen.  Een brunch is een combinatie van ontbijt en lunch. De brunch is uitermate geschikt voor grotere groepen zowel zakelijk als prive.

Wij kunnen de brunch in buffet aanbieden of gezellig aan tafel.  Heerlijk huisgemaakte producten, vers gebakken brood, warme snacks, een seizoenssoep, ambachtelijk boerendrankjes, biologische kaas van de markt, heerlijke vleeswaren. super vers en met passie en liefde gemaakt.

De brunch stellen wij in overleg met u samen.

High Tea Catering

The Foodtrailer biedt u de “High tea” aan. Waar u denkt aan de “High tea” spreken we toch over een “afternoon tea”. Het verschil zit in de tijden van serveren en de invulling van de tea.

Waar een “afternoon tea” voorziet in kleine lichte hapjes tussen 15.00 uur en 17.00 uur is de “High Tea’ een echte arbeidersmaaltijd die rond 18.00 uur geserveerd wordt. Denkt u hierbij aan witte bonen in tomatensaus op brood, worstjes, kaasjes, eieren en chips.

Een “afternoon tea” bestaat uit lichte hartige en zoete gerechtjes. Traditioneel kunt u hierbij denken aan

Een echte Engelse afternoon tea kan nog weleens per plaats of restaurant verschillen, maar vaak komen er bepaalde gerechten altijd in voor. Ook zijn er altijd zoete en hartige gerechten. Echte traditionele gerechten zijn:

 • Sandwiches met gerookte zalm.
 • Scones met clotted cream en jam.
 • Victoria sponge cake, een cake die twee laagjes bestaat met frambozenjam of crème ertussen.

 

Een echte Engelse afternoon tea kan nog weleens per plaats of restaurant verschillen, maar vaak komen er bepaalde gerechten altijd in voor. Ook zijn er altijd zoete en hartige gerechten.

 

 

Een high tea is een feest voor elke gelegenheid. Bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest, babyshower of voor een gezellige vriendinnendag. Een high tea bestaat uit verschillende zoete en hartige gerechtjes. Uiteraard wordt bij de high tea thee geserveerd.

 

Naast de thee kan er ook koffie geserveerd worden. Wilt u de high tea feestelijk maken dan kunt u beginnen champagne of prosecco. De high tea kan met producten van het seizoen opgebouwd worden.

Catering Buffet

The Foodtrailer kan voor u voor een buffet verzorgen. Denk hierbij aan streek, nationaal of aan de internationale keuken.

 

Bijvoorbeeld een Frysk buffet of een Hollandse rijsttafel. Internationaal kunt u denken aan een Italiaans, Indonesische, Surinaams, Antilliaans of Pakistaans buffet.

 

Heeft u nog een suggestie? Laat het ons weten! Dan gaan we graag met u samen hierover brainstormen.

Andere gelegenheden die The Foodtrailer kan verzorgen zijn

 

 • een babyshower
 • een bruiloft
 • een jubileum
 • zakelijke presentaties
 • een bedrijfsopening of open dagen
 • kerst- en nieuwjaarsborrel
 • koek & zopie
 • late night snack op een bruiloft