The Foodtrailer, een mooi ambachtelijk bedrijf, die passie heeft in smaak, herkomst en presentatie. The Foodtrailer zoekt connectie en wil op maat met maatwerk presteren. Dit kan alleen als je gelooft in versheid van je ingrediënten, je weet waar je ingrediënten vandaan komen en met passie blijft denken en doen.

Op onze sociale media bieden wij producten aan die in de conceptstore staan. Neem contact met ons op als u belangstelling heeft in een product. Dit is tweeledig.

A. het persoonlijk contact en verduidelijking van uw vraagstelling

en

B. het kunnen leveren van maatwerk.

 

 

Heeft u vragen over onze producten, ideeën of suggesties? Wij staan open voor uw input. Stuur ons een bericht via het contactformulier en wij nemen contact met u op.

Wilt u bestellingen plaatsen? Vraag dan naar onze voorwaarden en stuur een bericht via het contactformulier. Wij nemen daarna contact met u op.

In het assortiment van de “Conceptstore” hebben we onder andere

  • Een luxe borrelplank vanaf 4 personen.
  • Luxe ontbijt voor elke gelegenheid.
  • Een goed verzorgde bedrijfslunch.

 

  • Homemade pulled chicken
  • Purut, huisgemaakte romige chocokoffie blend. De Purut [Poeroet] is vooral bekend binnen de marine. Ook een hele goede basis voor een Tote Tante of een Lumumba.
  • Gemberthee

GEMBERTHEE

 

Niet alleen oogt het kleurrijk het smaakt ook heerlijk. Deze blend is samengesteld op basis van groene thee met gember, kurkuma en heeft heerlijke citrustoon.

 

De prijs voor een zakje van 50 gram = € 3,-

 

#gember #kurkuma #healtyfood #healtylifestyle #healtylife #biologisch #veganistisch #tea #groenethee  #citrus #freshtea #thefoodtrailer #hightea #homemade  #teatime #biologisch #limonade #icetea

BESTELFORMULIER WEBSHOP

    I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.