The Foodtrailer, een mooi ambachtelijk bedrijf, die passie heeft in smaak, herkomst en presentatie. The Foodtrailer zoekt connectie en wil op maat met maatwerk presteren. Dit kan alleen als je gelooft in versheid van je ingrediënten, je weet waar je ingrediënten vandaan komen en met passie blijft denken en doen.

Op onze sociale media bieden wij producten aan die in de conceptstore staan. Neem contact met ons op als u belangstelling heeft in een product. Dit is tweeledig.

A. het persoonlijk contact en verduidelijking van uw vraagstelling

en

B. het kunnen leveren van maatwerk.

U kunt contact opnemen met ons via het contactformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

KERSTPAKKET // BORRELPAKKET 2020

The Foodtrailer is achter de schermen bezig met het samenstellen van mooie ambachtelijk samengestelde kerst- en borrelpakketten voor de feestdagen in december.

Onze pakketten worden samengesteld met de essentie van de tegenwoordige tijd. Gezellig met het gezin, samen met familie of met vrienden aan de tafel genieten van heerlijke hapjes.

Heeft u al belangstelling, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij maken de pakketten naar uw wensen.

GEMBERSHOT

Onze gembershot, een hardloper in assortiment. Een gezonde starter van de dag voor een hele mooie prijs. Wij leveren aan particulieren en bedrijven.  Ook verzenden wij door heel Nederland.

 

Particulieren: prijs voor een flesje van 250 ml = € 7,-

Bedrijven: Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

 

#vegan #veganistisch #vegetarisch #gember #kurkuma #gembershot #gembersap #gembershots #citrus #citrustonen #healtylifestyle #healtylife  #healtyfood #fresh #gezond #wayoflife #biologisch #organic #ontstekingsremmend #spijsvertering#vitaminebombe #vitaminebom #pittig #spicy #thefoodtrailer

GEMBERTHEE

 

Niet alleen oogt het kleurrijk het smaakt ook heerlijk. Deze blend is samengesteld op basis van groene thee met gember, kurkuma en heeft heerlijke citrustoon.

 

De prijs voor een zakje van 50 gram = € 3,-

 

#gember #kurkuma #healtyfood #healtylifestyle #healtylife #biologisch #veganistisch #tea #groenethee  #citrus #freshtea #thefoodtrailer #hightea #homemade  #teatime #biologisch #limonade #icetea

PULLED CHICKEN

Deze pulled chicken heeft een oosterse toon in de marinade. De huisgemaakte zoete BBQ saus met een licht zuurtje maakt dat het een mooie balans is tussen het vlees en de saus.

 

Prijs = €10 per 500 gram

 

U kunt bestellen vanaf 500 gram. Wij vacumeren uw bestelling en als u dat wilt kunnen wij het ook invriezen.

BESTELFORMULIER WEBSHOP

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.