Gembershot

 

 

Onze gembershot, een hardloper in assortiment. Een gezonde starter van de dag voor een hele mooie prijs. Wij leveren aan particulieren en bedrijven.  Ook verzenden wij door heel Nederland.

Onze gembershot wordt gemaakt van biologische gember en biologische kurkuma.

 

Wilt u een bestelling plaatsen dan is dat mogelijk via het bestelformulier of kijk op de Facebookpagina Gembershot voor het laatste nieuws.

 

🥂– Gember Shots –🥂

Prijs per flesje van 250 ml is 7 euro

1 flesje is voldoende voor 10 shotjes!

 

Abonnement: Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Bedrijven: Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Verzenden is mogelijk; gratis verzending vanaf 6 flesje! [alleen in Nederland]

Gratis bezorgen; elke vrijdagochtend tussen Roodkerk en Leeuwarden

 

#vegan #veganistisch #vegetarisch #gember #kurkuma #gembershot #gembersap #gembershots #citrus #citrustonen #healtylifestyle #healtylife  #healtyfood #fresh #gezond #wayoflife #biologisch #organic #ontstekingsremmend #spijsvertering#vitaminebombe #vitaminebom #pittig #spicy #thefoodtrailer

 

Wat is gember?

 

Gember is een specerij met een hele kenmerkende smaak die veel wordt gebruikt in de Oosterse keuken.

 

Gember is afkomstig van de wortel van de Zingiber officinale ofwel de gemberplant. Deze plant komt uit Azië. De specerij gember is de onderkant van de stam en de wortelstok van de gemberplant. Gember heeft een warme, scherpe en frisse smaak en kan worden gebruikt in zoete en hartige gerechten.

 

Gember is ontzettend gezond omdat het diverse vitaminen en mineralen bevat.

B1, B2, B6, en vitamine C zijn belangrijk voor de energievoorziening, stofwisseling en weerstand. De belangrijkste mineralen in gember zijn natrium, kalium, calcium, fosfor, ijzer, magnesium, koper en zink. Deze zijn belangrijk voor de vochtbalans, bloeddruk, botten, zuurstoftransport, spieren en stofwisseling.

BESTELFORMULIER GEMBERSHOT