Over ons

Wij zijn Peter en Tessa en wonen in een bosrijke omgeving net boven Leeuwarden.
Als voormalig restaurantkok, gewerkt in de horeca in binnen- en buitenland, heb ik, Peter, in 2018 van mijn passie weer een deugd gemaakt door naast mijn huidige werkzaamheden te starten met de bouw van een foodtrailer. Met The Foodtrailer wil ik tussen de mensen komen te staan en terug naar de basis van eerlijke, verse en herkenbare producten. Met gerechten uit de streek, nationale en internationale keuken.

 

Ik, Tessa, ben in de horeca opgegroeid. De horeca is mij met de paplepel ingegoten. Op jonge leeftijd zag ik binnen de horecabedrijven van mijn ouders wat het inhield om te werken in de horeca. Na de hotelschool heb ik als gastvrouw in diverse hotels en restaurants gewerkt in Nederland. Naast deze ervaringen ben ik vele jaren eigenaar geweest van een goedlopende lunchroom in het centrum van Leeuwarden. Deze beide ervaringen neem ik mee bij The Foodtrailer. Ik ben een gastvrouw die de gast vooropstelt en het feest of evenement tot in de puntjes verzorgd. Ik ben een kokende gastvrouw en een serverende kok.

Wij regelen catering Leeuwarden voor je met de Foodtrailer.

De trailer

Enkele jaren geleden hebben wij een oude paardentrailer gekocht. Deze oude HEJA 5 sterren paardentrailer hebben wij omgebouwd tot een foodtrailer. De foodtrailer heeft een moderne en hippe uitstraling en ziet aan de binnenzijde door het gebruikte eikenhoutenmateriaal natuurlijk uit.